A magyar közélet kézikönyve

Belépés


 

A magyar közélet kézikönyve - közéleti adatbázis

Szolgáltatásunk a magyar intézményrendszer legfontosabb adatait, postai és e-mail címét, weboldalát, telefon- és faxszámát, főbb vezetőinek elérhetőségét egy helyen, naprakészen tartalmazza.

Adatbázisunkban kereshet például az állami szervek, a minisztériumok, önkormányzatok, pártok, bíróságok, ügyészségek és közszereplők adatai között. Folyamatosan aktualizált rendszerünkben a kulturális és tudományos intézményeket, a kamarákat, szakszervezeteket és a lapokat, folyóiratokat is megtalálhatja.

A teljes tartalomjegyzéket itt tudja megtekinteni.   Kattintson a képre, ha látni szeretné a keresés működését!

Demo adatbázis

Könnyedén kereshet a mintegy 6100 szervezetet bemutató, naponta frissülő online állományban. Internetes változatunk etikett-nyomtatási lehetőséget is tartalmaz!

A megrendelőlap itt letölthető.

További információért keresse munkatársainkat a (06-1)-759-5135-ös telefonszámon vagy a tartalomertekesites@mtva.hu e-mail címen.

Reméljük, hamarosan Önt is elégedett ügyfeleink között üdvözölhetjük!

A honlapon megjelenő hírek, adatok és fotók az MTI tulajdonát képezik, adatbázisának részei, ezért a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény 1 § (2) p) pontja és 84/A §-a alapján törvényi védelem alá tartoznak. Tilos azokat akár eredeti, akár átírt formában bármilyen médiumban közölni, sugározni vagy továbbadni, részben vagy egészben számítógépen tárolni - a személyes és nem kereskedelmi felhasználás eseteinek kivételével.
(Az adatbázis-azonosítót az MTI belső szerkesztőségi rendszere tartalmazza.)
 
Az MTI előzetes engedélye nélkül tilos az MTI honlapjaira mutató, valamint az oldalak belső tartalmához vezető link elhelyezése.
Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fentartva.
 
Figyelmébe ajánljuk
 
 
hirdetés